• Header_4
  • Header_5
  • Header_6
  • Header_7
  • Header_8
  • Header_9

Win een bierproeverij en maak kans op vrijkaarten voor het Kerst- en Winterbieren Festival

Hoogeveen – Het radioprogramma Club Sandwich gaat in samenwerking met Stichting Bierfestival Hoogeveen een gratis bierproeverij weggeven tijdens hun uitzendingen. Deelnemers aan deze bierproeverij maken tevens kans op vrijkaarten voor het Kerst- en Winterbieren Festival die op 16 december zal plaats vinden.

Club Sandwich, een radioprogramma van Radio Hoogeveen, gaat op zaterdag 25 november van 12:00 tot 14:00 uur een locatie uitzending maken met als thema bier. Tijdens deze uitzending, die live wordt uitgezonden vanuit de Jonge Beer Brouwerij in Hoogeveen, gaat er heel veel verteld worden over bier. Zo wordt de geschiedenis van het bier besproken, vertelt Peter van den Pol van brouwerij Het Ambacht uit Ruinerwold alles over het brouwproces, vertellen amateurbrouwers van DAB De Wortketel wat er zo leuk is aan het thuis brouwen en vertelt Jan de Vries van de Jonge Beer Brouwerij over de biergeschiedenis van Hoogeveen. Tijdens deze uitzending vindt er ook een bierproeverij plaats waarvoor men op zoek is naar 12 fijnproevers, deze gelukkige fijnproevers maken tevens kans op vrijkaarten voor het Kerst- en Winterbieren Festival.

Hoe wordt je een van de 12 fijnproevers?

Om een van de 12 fijnproevers te worden moet je wel enige kennis van bier hebben! Er wordt namelijk van 4 tot en met 18 november elk uur tijdens de uitzending van Club Sandwich een biervraag gesteld, diegene die als eerste het telefoonnummer (0528 – 23310) van de studio belt en het juiste antwoord geeft is een van de 12 gelukkige fijnproevers.

Hoe maak ik dan kans op de vrijkaartjes?

Tijdens de live uitzending bij Jonge Beer Brouwerij ga jij als een van de gelukkige fijnproevers 3 biertjes proeven. Er wordt jou echter niet vertelt wat voor type bier het is, aan jou om het juiste type bier op een formulier in te vullen. Heb jij alle biertypes goed ingevuld dan beland jouw formulier in een grabbelton. Uit deze ton worden 2 formulieren getrokken, wiens formulier als eerste uit de ton getrokken wordt wint 2 vrijkaartjes, diegene wiens formulier als tweede getrokken wordt wint 1 vrijkaartje.

Club Sandwich en Stichting Bierfestival Hoogeveen

Clubsandwich is een radioprogramma van Radio Hoogeveen dat elke zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur te beluisteren is op 106.8 FM (ether), KPN kanaal 1171 en Ziggo kanaal 914.
Stichting Bierfestival Hoogeveen organiseert elk jaar in december het Kerst- en Winterbieren Festival.

Over biergeschiedenis maakten we ook een video: